Main Menu

Over ons

Het succes van advocaten wordt bepaald door hun vermogen om zich in te leven in uw situatie. Vanuit dat perspectief bestaan er geen kleine of grote geschillen, de omvang van de zaak wordt namelijk niet bepaald door de financiële waarde maar door de zorgen die daarmee gepaard gaan. Om die zorgen weg te kunnen nemen is begrip en inlevingsvermogen cruciaal.

Wij geloven dat vanuit onze rol als vertrouwde adviseurs wij alleen aansluiting kunnen vinden bij uw belevingswereld als wij ook echt onderdeel uit maken van uw wereld. Door onze verschillende achtergronden weten wij wat er speelt en komen wij tot vernieuwende ideeën om geschillen te beslechten. Diversiteit is voor ons geen modewoord of maatschappelijk verantwoord ondernemen, onze diversiteit zorgt ervoor dat we creatiever, innovatiever en succesvoller zijn.

Wij worden beïnvloed door onze omgeving, afkomst en ervaringen. Altijd vanuit de verbinding en in een ondersteunende rol. Daarom staat het & teken voor onze naam in plaats van daarachter.

Wij zijn &Kasem Advocaten

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN


"Buongiorno is een keten van espresso bars met 6 vestigingen in Amsterdam. Voor alle juridische vragen is &Kasem Advocaten ons eerste aanspreekpunt. De advocaten voeren niet alleen uit, maar denken ook mee. Iedere succes formule heeft ondersteuning nodig, wij zijn blij dat &Kasem die biedt."

Buongiorno