Main Menu

Training

Training

Khalid Kasem werkt als adviseur en trainer voor grote bedrijven en organisaties, zowel nationaal en internationaal. Daarnaast heeft hij brede ervaring als oprichter, eigenaar en directeur van zowel profit als non-profit organisaties. Hij heeft een grote passie voor het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en van organisaties in veranderingsprocessen. Zijn missie is om leiders te inspireren en te ondersteunen om een succesvol en vooral betekenisvol leven te leiden.

Khalid staat bekend om zijn voorliefde voor- en grote kennis van films, die hij veelvuldig gebruikt ter ondersteuning van zijn  trainingen. De levendige voorbeelden uit films en documentaires werken als een effectieve metafoor. Khalid ontwikkelt en geeft trainingen aan advocaten, juristen en leiders in het bedrijfsleven. Als docent en mentor in de beroepsopleiding advocaten werkt hij veelal met startende advocaten op thema""s zoals vertrouwd adviseurschap, pleitvaardigheden en timemanagement. In het bedrijfsleven werkt Khalid veelal met (jonge) leiders in organisaties op thema's zoals dienend leiderschap, authentieke zeggingskracht en overtuigingskracht. Voor vragen of extra informatie kunt u een email sturen naar kasem@

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN


"Khalid Kasem helped us with the necessary training to develop our people. He has developed a unique trainingmethod that has been highly rated by our people in different continents. From India to Dubai, from Egypt to Pakistan and all across the Middle-East he has been our preferred trainer. Khalid is a very likeable and humble trainer and has a genuine interest in our people and our business. We highly recommend him to any organization."

UASC